Pattayan poliisi pidätti transsukupuolisen 13,000 XNUMX bahtin varastamisesta japanilaiselta turistilta

Pattaya-

Pattayan poliisi ilmoitti tänä aamuna thaimaalaisen sosiaalisen median kautta, että he ovat pidättäneet 18-vuotiaan transsukupuolisen henkilön, joka tunnetaan nimellä Nam. Namin sukunimeä ei annettu.

Namia syytetään 13,000 XNUMX bahtin varastamisesta japanilaisen turistin laukusta, jota ei nimetty, hierontaliikkeessä Pattayan keskustassa.

Turisti huomasi kadonneet rahat ja soitti poliisille, jonka väitettiin löytäneen kadonneet varat Namista.

Poliisin mukaan Nam myönsi varastaneensa rahat löytääkseen huumekäytön. Nam pidätettiin, ja hän on tällä hetkellä paikallisessa vankilassa odottamassa tuomioistuinta.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/