35-vuotias venäläinen nyrkkeilijä kaatui kuoliaaksi Pattayalla

Pattaya-

Aleksei Zabolotskikhiksi tunnistettu 35-vuotias venäläinen nyrkkeilijä kaatui varhain tänä aamuna lomakeskuksessa Jomtienissa.

Mies putosi Jomtienin lomakeskuksen neljännen kerroksen parvekkeelta yllään vain bokserit kello 7 tänä aamuna.

Pelastustyöntekijöiden mukaan hän selvisi ensimmäisestä putoamisesta, mutta menehtyi vakavan päävamman ja vammojen vuoksi ennen kuin hänet voitiin kuljettaa sairaalaan. Hotellin nimi on salattu pyynnöstä.

Nyrkkeilijän 18-vuotias thaimaalainen miesystävä kertoi medialle ja The Pattaya Newsille, että he olivat ulkona juomassa ja juhlimassa myöhään Pattayalla ystäväryhmän kanssa, kun uhri meni parvekkeelle yksin. Ystävät kuulivat itkun ja kovan äänen ja näkivät uhrin maassa, he kertovat.

Poliisi tutkii edelleen tapausta eikä kerro tässä vaiheessa syytä.

Mies oli ystäviensä mukaan mukana useissa nyrkkeilypromootioissa ja tapahtumissa.

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/