Tästä päivästä lähtien Thaimaan liikennepoliisi ei voi enää laillisesti takavarikoida ajokorttiasi

Uusi liikennelaki astuu voimaan tänään, mikä tarkoittaa, että liikennepoliisi ei voi enää takavarikoida ajokorttia. 

Liikennesääntöjä rikkovat autoilijat saavat liput postin kautta. 

TNA kertoi, että muutos helpottaa yleisön asioita.

Ja he keskustelivat kymmenen vuoden ajan tarkastuspisteiden veteraaniliikennepoliisin kanssa, joka sanoi, että uusi laki "vähentää konfliktia poliisin ja yleisön välillä". 

Hän sanoi, että aiemmin on ollut "väärinkäsityksiä" liikennelaeista. 

Tästä lähtien kuljettajat ja ratsastajat voivat näyttää ajokortin esittämällä korttinsa perinteisellä tavalla tai käyttämällä DLT QR LICENSE -sovellusta. 

Uuden järjestelmän etuna on myös se, että lisenssit eivät katoa, kuten on tapahtunut aiemmin. 

Myös maksamattomien sakkojen valtavan määrän ongelmaan toivotaan saavan ratkaisun. 

TNA kertoi, että 13 miljoonasta annetusta sakosta vain 2.6 miljoonaa eli 20 prosenttia oli maksettu.

Järjestelmä, joka yhdistää poliisin maaliikenneministeriöön (DLT), otetaan täysin käyttöön 1. lokakuuta, mikä tarkoittaa, että sakkoja maksamattomat ihmiset eivät voi uusia veroja, jotka tekevät ajoneuvoistaan ​​laittomia tieliikenteessä. 

Lähde: TNA

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/