Pattaya Beachin maanalaiset julkiset käymälät suunnitteluvaiheessa

Pattaya City aikoo rakentaa uusia maanalaisia ​​kylpyhuonetiloja Pattayan ja Jomtienin rannoille osana suurempaa hanketta kaupungin infrastruktuurin parantamiseksi Pattaya Mailin ja kaupunginhallituksen tänään julkaiseman artikkelin mukaan.

Apulaispormestari Pattana Boonsawad sanoi, että alkuperäisten suunnitelmien mukaan Pattaya Beach Roadin varrelle rakennetaan neljä maanalaista wc-tilaa ja lisäyksiköitä avataan Dongtanin ja Jomtienin rannoille.

Hän neuvoi, että pesutilat on rakennettava katutason alapuolelle Thaimaan lain noudattamiseksi, joka kieltää rakentamisen rannoille. Apulaispormestari mainitsi vastaavat tilat Vietnamin rannoilla onnistuneina esimerkkeinä mallista.

Suunnitellut kylpyhuoneet tarjoavat pääsyn kaikille, myös vammaisille. Lisäksi mukana tulee modernit tupakka-astiat, jotka auttavat pitämään rannat puhtaana ei-toivotuista roskista. Boonsawad sanoi, että kaupungintalo tutkii parhaillaan mahdollisia paikkoja löytääkseen uudet pesutilat ennen kehitysbudjetin hakemista.

Apulaiskaupunginjohtaja sanoi, että työt ovat myös käynnissä uuden putken laskemiseksi Etelä-Pattaya – Pratamnak Roadin alle, kunnostetaan kävelytie King Rama IX -purjehdusmonumentin eteen ja parannetaan Jomtien Beachin maisemointia ja turistien lepoalueita.

Tämä työ on jo saanut Pattayan johtokunnan hyväksynnän.

Pattaya News huomauttaa, että kylpyhuoneprojekti on vasta suunnitteluvaiheessa ja kestää todennäköisesti jonkin aikaa ennen kuin se toteutetaan. Budjettia tai uutisia siitä, olisivatko ne ilmaisia, ei annettu.

Lähde: Pattaya Mail

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/