Poliisi etsii epäiltyjä, jotka ryöstivät venäläisparin Etelä-Pattayalla

Pattaya -


Pattayan poliisi etsii kahta epäiltyä, jotka ryöstivät venäläisparin Etelä-Pattayassa aikaisin tänä aamuna 18.

Pattayan kaupungin poliisin majuri Saijai Kamjulla sai ilmoituksen tapahtumasta venäläisparilta, joka oli lehdistölle nimetty vain "Louise" ja "Anna" kello 12 tänä aamuna.

He kertoivat poliisille, että epäillyt olivat ryöstäneet heidät osoitteessa Soi Thep Prasit 17, kun he olivat kävelemässä takaisin hotelliinsa myöhäiseltä päivälliseltä.

Uhrien mukaan kaksi epäiltyä, joiden uskotaan olevan Thaimaan kansalaisia, mustassa lava-autossa käytti veistä uhkaaessaan heitä mukanaan olevasta laukusta. Uhrit kertoivat yrittäneensä tapella epäiltyjen kanssa, mutta epäonnistuneet.

Laukun sisällä on uhrien mukaan kallis matkapuhelin ja tärkeitä asiakirjoja.

Pariskunta oli vetänyt sivupeilin pois lava-autosta taistelun aikana. Epäillyt kiihtyivät lava-auton kyytiin kassin kanssa.

Poliisi jatkaa tutkintaa tarkastamalla lähistöllä olevaa valvontakameraa epäiltyjen etsimiseksi.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/