Kaksi kuoli, kaksi loukkaantui liikenneonnettomuudessa kahdella perävaunulla, kuorma-autolla ja sedanilla Chonburissa

Kaksi kuoli, kaksi loukkaantui liikenneonnettomuudessa kahdella perävaunulla, kuorma-autolla ja sedanilla Chonburissa

KUVAT: Dragon Rescue 72 Chonburi

Chonburi -
Kaksi ihmistä on kuollut ja kaksi loukkaantunut liikenneonnettomuudessa, jossa oli kaksi perävaunua, kuorma-auto ja sedan Mueang Chonburissa tänä varhain aamulla.

Dragon Rescue raportoi, että heille ilmoitettiin onnettomuudesta Bypass Roadilla (Pattaya etelään) Nong Maidangissa kello 1.

He saapuivat paikalle ja löysivät tieltä neljä vaurioitunutta ajoneuvoa, jotka ovat 24-pyöräinen perävaunu, 10-pyöräinen kuorma-auto, 18-pyöräinen perävaunu ja sedan.

Kaksi ihmistä löydettiin kuolleena 10-pyöräisen kuorma-auton sisältä, jotka olivat 66-vuotias Sui Somnark (kuljettaja) ja 57-vuotias Pimpa Kaewnoppakao (matkustaja).

Silminnäkijöiden mukaan 24-pyöräinen perävaunu oli menettänyt ajoneuvon hallinnan, liukuen oikealta kaistalta ja törmäsi muihin ajoneuvoihin.

Poliisi kuitenkin jatkaa tutkintaa jatkotoimia varten.

Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla päätoimisena asukkaana yli kahdeksan vuotta, tunnetaan paikallisesti hyvin ja on vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/