Kaksi kuoli, kaksi loukkaantui liikenneonnettomuudessa kahdella perävaunulla, kuorma-autolla ja sedanilla Chonburissa

Kaksi kuoli, kaksi loukkaantui liikenneonnettomuudessa kahdella perävaunulla, kuorma-autolla ja sedanilla Chonburissa

PHOTOS: Dragon Rescue 72 Chonburi

Chonburi -
Two people have died while two people have sustained injuries in a road accident with two trailers, a truck and a sedan in Mueang Chonburi this early morning.

Dragon Rescue reports that they were notified of an accident on Bypass Road (Pattaya southbound) in Nong Maidang at 1:04AM.

They arrived at the scene to find four damaged vehicles on the road which are a 24 wheeler trailer, 10 wheeler truck, 18 wheeler trailer and a sedan.

Two people were found dead inside the 10 wheeler truck who were 66 year old Mr. Sui Somnark (driver) and 57 year old Ms. Pimpa Kaewnoppakao (passenger).

Witnesses said the 24 wheeler trailer had lost control of the vehicle, sliding off the proper lane and collided with the other vehicles.

Poliisi kuitenkin jatkaa tutkintaa jatkotoimia varten.

Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla päätoimisena asukkaana yli kahdeksan vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/