Kiinalainen turisti loukkaantui vakavasti pudotessaan cielingin läpi paikallisen Pattaya-hotellin toisessa kerroksessa

Pattaya -


Kiinalainen turisti on saanut vakavia vammoja, kun hän kaatui silingin läpi kiipeäessään tikkailla paikallisen hotellin toisessa kerroksessa varhain tänä aamuna Pattayalla.

Pattayan poliisille ilmoitettiin tapauksesta kello 3 Keski-Pattayan hotellissa. Poliisi, The Pattaya News ja Sawang Boriboon Thammasathanin pelastustyöntekijät kiiruhtivat paikalle.

30-vuotias kiinalainen turisti Tong Dongqin, joka on saanut vakavia vammoja jalkoihinsa, löydettiin lattialta tikkaiden läheltä vain henkilökunnan huoltoalueella. Reikä, jonka läpi hän putosi, oli selvästi näkyvissä. Hänet vietiin paikalliseen sairaalaan.

Hotellin turvallisuus kertoi The Pattaya Newsille kuulleensa kovan äänen, joka hätkähti hänet ja kiinnitti hänen huomionsa. Hän juoksi paikalle, josta löysi loukkaantuneen turistin ja kutsui apua.

Ei tiedetty, miksi turisti oli vain henkilökunnan huoltoalueella kiipeämässä tikkaita kello 3. Kielimuuri esti uhrin ystäviä vastaamasta kysymyksiin onnettomuushetkellä.

Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla päätoimisena asukkaana yli kahdeksan vuotta, tunnetaan paikallisesti hyvin ja on vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/