Thaimaalainen nainen pidätettiin Pattayan hostelleissa turisteilta tehdystä varkaudesta

KUVAT: Pattayan poliisi

A female suspect has been arrested after allegedly stealing from tourists in local hostels in Pattaya this past weekend. The hostels where she operated were primarily dorm room style open communal area hostels.

The Pattaya City Police reports that they have arrested a 26 year old Thai woman known as Kanokwan ‘Nok’ Pattanangam.

According to Pattaya Police, she pretended to check into multiple area hostels. After that, she stole other tourists belongings and cash in rooms more than 10 times in the past several weeks.

She admitted that she is a gambler who has lost much money and allegedly admitted the crimes to police. She is facing multiple charges of theft.

Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla päätoimisena asukkaana yli kahdeksan vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/