Thaimaalainen nainen pidätettiin Pattayan hostelleissa turisteilta tehdystä varkaudesta

KUVAT: Pattayan poliisi

Naispuolinen epäilty on pidätetty sen jälkeen, kun hänen väitetään varastaneen turisteilta paikallisissa hostelleissa Pattayassa viime viikonloppuna. Hostellit, joissa hän toimi, olivat pääasiassa asuntolatyyppisiä avoimia yhteisiä hostelleja.

Pattayan kaupungin poliisi raportoi, että he ovat pidättäneet 26-vuotiaan thaimaalaisen naisen, joka tunnetaan nimellä Kanokwan 'Nok' Pattanangam.

Pattayan poliisin mukaan hän teeskenteli kirjautuneensa useisiin alueen hostelliin. Sen jälkeen hän varasti muiden turistien tavaroita ja käteistä huoneissa yli 10 kertaa viimeisten useiden viikkojen aikana.

Hän myönsi olevansa uhkapeluri, joka on menettänyt paljon rahaa ja jonka väitetään myöntäneen rikokset poliisille. Häntä syytetään useista varkauksista.

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/