Amchamin konferenssiraportti Pattayassa hotelleista ja hotelli-/matkailumarkkinoiden näkymistä - paljon odotettua paremmat

https://www.amchamthailand.com/2019/09/06/hotels-and-hotel-residences-market-outlook-for-greater-pattaya/

Amerikkalainen kauppakamari Thaimaassa järjesti äskettäin Pattayalla konferenssin, jossa keskusteltiin Pattayan hotelliteollisuudesta, nykyisistä markkinoista ja hotellialan tulevaisuudesta.

Tämä kaavio mittaa alueen huippuluokan hotelleja ja käyttöastetta suhteessa muuhun maahan.

Huolimatta siitä, mitä jotkut itse julistavat tuhoa ja synkkyyttä sanovat Internet-asiantuntijat sanovat verkossa, mikä näytti olevan konferenssin teema, luvut ja tilastot antavat huomattavasti erilaisen kuvan. Täydelliset esitykset ja tiedot löytyvät yllä olevasta linkistä.

Itäisen talouskäytävän ja monien yksityiskohtaisesti käsiteltyjen hankkeiden saapuessa myös hotellin tulevaisuus näyttää valoisalta.

Muutama kokonaisuus...

Pattayalla käy vuosittain huikeat 13 miljoonaa kävijää. Tämä luku oli huomattavasti suurempi kuin äskettäinen MasterCard-indeksi, mutta se perustuu siihen, mitä he kutsuvat suurempaa Pattayan aluetta, joka sisältää ympäröivän alueen. Se kattaa myös kotimaan matkailun.

Ei ole yllättävää, että suurin osa hotellivieraista on nykyään kiinalaisia ​​ja intialaisia. Myös kotimaan matkailu vahvistuu. Eurooppalaisia ​​ja amerikkalaisia ​​kävijöitä on vähän.

Kokonaisosuus kasvaa voimakkaasti. Brändihotellit kasvavat merkittävästi pienten majatalojen vuoksi, etenkin nykyisillä rajoituksilla ja toimenpiteillä, joiden tarkoituksena on vahvistaa hotelleja koskevia lakeja, kuten hotellilakia.

Seuraava on tapahtumaan osallistuneen Kim Waddoupin raportti. Suosittelemme vahvasti katsomaan joitain dioja ja esiteltyjä tietoja saadaksesi todellisen käsityksen siitä, mitä alueella ja hotelli- ja turistimarkkinoilla tapahtuu. Lähivuosien hankkeet, joista keskustellaan, ovat ETY:n kannalta melko suuria.

AmCham Hotel Conference: Hotellit ja hotelliresidenssit: Suur-Pattayan markkinanäkymät

AmCham, American Chamber of Commerce, järjesti ammattikonferenssin 5. syyskuuta Holiday Inn -juhlasalin suotuisassa ympäristössä. "Hotelli- ja hotelliresidenssien markkinanäkymät Suur-Pattayalle" -niminen tiivis iltapäivätapahtuma houkutteli Pattayan vieraanvaraisuusalan crème de la crèmen kuuntelemaan käsin valittuja kaiuttimia, jotka kertoivat erittäin oleellisesta tiedosta ja siitä, kuinka Pattaya todella pärjää. vertailut muihin lomakohteisiin sekä Thaimaassa että ulkomailla.

Avauspuheessaan lannistumaton Bill Barnett C9 Hotel Networksista aloitti menettelyn toteamalla, että Pattaya saavuttaa 13 miljoonaa saapumista vuodessa. Tämä kilpailee joidenkin maiden turistien kokonaismäärästä puhumattakaan yksittäisistä lomakohteista. Kaikki ei ole tuhoa ja synkkyyttä Pattayalle, koska suurin osa esitetyistä tiedoista keskittyi lopputulokseen. Hotellien ja residenssien on budjetoitava ja laskettava yöpymisten hieno saldo tuloihin laskettuna, niin kutsuttu RevPAR (revenue per available room),

Matkailualalla on yksityisiä yrityksiä, jotka keräävät yksittäisten hotellien heille toimittamia tietoja. Nämä ovat enimmäkseen merkki- tai ketjuhotelleja, joilla kaikilla on vankka yritysrakenne, joka sisältää yksityiskohtaisen raportoinnin, oikeat tosiasiat ja reaaliaikaiset tiedot. Nämä tiedot syötetään tietopankkeihin, joiden avulla nämä organisaatiot voivat koota tarkkoja ja yksityiskohtaisia ​​tietoja erityisesti hotelli- ja majoitusliiketoiminnasta. Niiden avulla nämä yritykset voivat myös tarjota tarkan poikkileikkauksen markkinoiden terveydestä (pohjaviiva). Esimerkiksi alhaisemmat saapumisluvut, mutta huoneet myydään korkeammalla hinnalla, ovat hyviä hotelleille, kun taas lomakeskukset laskevat saapumismääriä.

STR:n liiketoiminnan kehityspäällikön Fenady Uriaten tärkeimmät osoittimet osoittivat toimitettujen tietojen perusteella seuraavat suuntaukset: -

  • "Brändättyjen" hotellien määrä kasvaa Pattayassa, nyt 39 %
  • Tarjonta on kasvanut 1.6 %, mutta kysyntä 2 %
  • Käyttöaste on laskenut 0.3 %, ADR (keskimääräinen päivähinta) 3.3 %, joten RevPAR laski 3.6 %
  • Kausianalyysi osoittaa korkeimman käyttöasteen viikonloppuna, etenkin lauantai-iltana
  • Vaikka ADR on kärsinyt arkisin, hinta on pysynyt vakaana viikonloppuisin

Tarjonta/kysyntä ja tulot ovat avainsanoja hotelli- ja ravintola-alalle, ja vaikka olutjakkaraasiantuntijat saattavat nähdä, että Pattayaan tulee vähemmän vieraita, hotelliala on melko vilkasta. Pattayan alueella on kuitenkin rakenteilla vielä 5,500 41 huonetta. Tästä uudesta kapasiteetista 2020 % avataan vuonna XNUMX.

Hotellitilastotietojen lisäksi WHA Groupin Puchong Kometsopha piti mielenkiintoisen esityksen, jossa korostettiin ETY:ssä tällä hetkellä meneillään olevia valtavia infrastruktuuri-investointeja. Tällä hetkellä rakenteilla on monia megaprojekteja ja monia muita suunnitteluvaiheessa. Nämä vaikuttavat ja jo nyt vaikuttavat alueellisten hotellien käyttöasteeseen. Joskus saatamme nähdä vain oman näkemyksemme Pattayasta, mutta yleiskuva on laaja ja kehitys tuo lisää liiketoimintaa hotelleillemme.

Esitelmien ja mielenkiintoisten paneelikeskustelujen jälkeen suurin osa osallistujista siirtyi Havana Bariin, jossa nähtiin äärimmäisiä bisneskilpailijoita keskustelemassa sekä bisnes- että tietysti muista tärkeistä asioista!

Tilaisuuden esitykset ovat nähtävissä kokonaisuudessaan AmCham Thailand -verkkosivuilla https://www.amchamthailand.com/2019/09/06/hotels-and-hotel-residences-market-outlook-for-greater-pattaya/

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/