Matkailuministeri pyytää hallitusta myöntämään viranomaisille ylimääräisiä lomapäiviä matkailun edistämiseksi

Matkailu- ja urheiluministeri Phiphat Ratchakitprakarn sanoi aikovansa pyytää hallitusta tänään (tiistaina) myöntämään valtion virkamiehille ja valtion yritysten työntekijöille kahden päivän ylimääräisen loman matkailun edistämiseksi.

Phiphat sanoi pyytävänsä hallitusta harkitsemaan ehdotusta viikoittaisessa hallituksen kokouksessa.

Ministeri sanoi aikovansa pyytää hallitusta sallimaan virkamiehille kaksi päivää lomaa lokakuussa laskematta vapaata vuosilomaksi.

Ministeri luotti siihen, että ylimääräiset lomat, jos ne hyväksytään, tukevat hallituksen "maistelu, ostokset ja hyötykäyttö" -hanketta, joka kannustaa kauppoja rekisteröitymään matkailuministeriöön matkailun edistämiseksi.

Lähde: https://www.nationthailand.com/news/30376009

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/