Thaimaan matkailuministeriö julkisti elokuun matkailutulokset... kasvoi 5.59 % edellisvuodesta, Kiinan elpyminen vahvasti

BANGKOK (Reuters) – Thaimaahan saapuvien ulkomaisten matkailijoiden määrä nousi elokuussa 5.59 % edellisvuodesta, ja kiinalaisten kävijämäärät elpyivät voimakkaasti, matkailuministeriö sanoi tiistaina.

Elokuussa saapuneet 3.41 miljoonaa ulkomaalaista käyttivät 170 miljardia bahtia (5.55 miljardia dollaria), mikä on 7.12 % enemmän kuin vuotta aiemmin, ministeriö sanoi hallituksen kokouksen jälkeen antamassaan lausunnossa.

Kiinalaisten matkailijoiden määrä, Thaimaan suurin matkailijoiden lähde, nousi elokuussa 15.6 % edellisen vuoden vastaavasta miljoonasta, kun se kasvoi heinäkuussa 1 % viiden kuukauden laskun jälkeen.

Ulkomaisten matkailijoiden määrä nousi tammi-elokuussa 2.6 % vuodentakaisesta 26.5 miljoonaan.

Hallitus uskoo, että ulkomaalaisten matkustajien määrä saavuttaa tänä vuonna ennätyksellisen 40 miljoonan tavoitteen, hallituksen tiedottaja Narumon Pinyosinwat kertoi toimittajille.

"Pääministeri on ohjeistanut asiaankuuluvia virastoja puuttumaan ulkomaisten matkailijoiden tulvan mahdollisiin vaikutuksiin yleisöön, ympäristöön ja infrastruktuuriin", hän sanoi.

Viime vuonna ulkomaalaisia ​​saapui 38.3 miljoonaa, mutta Phuketin saaren lähellä tapahtunut venekatastrofi, jossa kuoli 47 kiinalaista vierailijaa, syytettiin Kiinasta saapuvien määrän laskuun.

Matkailu on tärkeä thaimaalaisen kasvun veturi, ja ulkomaisten matkailijoiden tulot muodostavat noin 12 prosenttia bruttokansantuotteesta (BKT).

Lähde:

reuters_logo.jpg

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/