Sattahip-pelastajat auttavat tulvan uhreja Ubon Ratchathanissa

Sattahip-pelastajat auttavat tulvan uhreja Ubon Ratchathanissa

Ubon Rachathani -
Sattahipin pelastustyöntekijät saapuivat tänään Ubon Rachathaniin toimittamaan tarvittavia tavaroita tulvien uhreille Pattayan asukkaiden ja turistien lahjoituksilla.

Sawang Rotjana Thammasathanin pelastustyöntekijöiden ryhmän suorittamaa jakelua johti Pichit Keakkuthan yhdessä katastrofien ehkäisy- ja lieventämisosaston Sattahip-virkailijoiden kanssa.

Herra Pichit sanoi: "Koillisosassa ja Ubon Ratchatanissa on monia tulvien uhreja."

"Narong Boonjerdsri, joka on Sattahipin pormestari ja myös säätiön johtaja yhdessä pelastustyöntekijöiden kanssa pursi eilen hyödyllisiä taloustavaroita, juomavettä, riisiä sekä pakattuja, säilykkeitä ja kuivattuja ruokatarvikkeita ja vaatteita kuorma-autoihin."

Pelastustyöntekijät viettivät aikaa pahoin kärsineille alueille, joille pääsee vain veneellä Pattayan asukkaiden ja turistien lahjoituksilla.

Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/