Paikalliset munkit auttavat keräämään ruokaa tulvien uhreille Pattayassa

Paikalliset munkit auttavat keräämään ruokaa tulvien uhreille Pattayassa

Tänään, 9,

Jittapawan-temppelin munkit yhdessä Nerntawanin meditaatiokeskuksen kanssa keräsivät kuivaruoan lahjoituksia paikallisilta Soi Bua Khaon tulvien uhrien lahjoitukseen Koillis-Thaimaan.

Huomenna klo 6 munkit uhraavat jälleen Soi Khao Noissa. He ottavat vastaan ​​pakattuja ja kuivattuja ruokia annettavaksi tulvan uhreille.

Kaikki ovat tervetulleita lahjoittamaan.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/