Lainsäätäjät ilmoittavat esittävänsä lakiehdotuksen jopa kuuden marihuanakasvin kasvattamisesta kotona tällä viikolla Thaimaassa

Bangkok-

Bhumjaithai-puolue on vaatinut, että se toimittaisi parlamentille tällä viikolla lakiehdotuksen, joka sallii ihmisten kasvattaa kuutta marihuanakasvia kotona.

Siirto tapahtui sen jälkeen, kun puolueen foorumi keräsi yleisön kannanottoja lakiehdotukseen. Puolue sai suuren osan kannatustaan ​​maaliskuun 24. päivän vaaleissa, koska se lupasi laillistaa kannabiksen käytön.

Puolueen avainjäsen Supachai Jaisamut sanoi lauantaina, että lakiehdotuksella pyritään muuttamaan huumausainelakia siten, että jokainen kotitalous voi kasvattaa enintään kuutta kannabiskasvia henkilökohtaiseen ja kotitalouksien kulutukseen.

”Tämä on puolueen ykkösprioriteetti ja voimme täyttää sen. Jos muutettu lakiehdotus pääsee läpi eduskunnan, se hyödyttää suuresti ihmisiä”, Jaisamut sanoi.

Lakiesityksen hyväksyminen vaatisi vähintään 500 lainsäätäjän tuen, mutta varhaiset merkit osoittavat, että se voi todellakin mennä läpi, sillä hamppu poistettiin äskettäin, koska valvottu huume- ja lääkemarihuana on edelleen menestys maassa.

Pattaya News huomauttaa, että on epäselvää, sallitaanko ulkomaalainen tai ulkomaalainen laillisesti kasvattaa omia kasvejaan ehdotetun lain mukaisesti tällä hetkellä.

Lähde: Bangkok Post, lisätty materiaali ja muokkaukset Pattaya Newsista.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/