Pattaya City siivoaa roskat lähellä Lumpini-asuntoa paikallisten asukkaiden valituksen jälkeen

Pattaya City siivosi roskat lähellä asuntoa Pattayassa -

Pattaya Cityn työntekijät ovat siivoaneet roskat taloyhtiön läheltä Nakluassa. Paikalliset, jotka asuvat lähellä Lumpini Condominiumia, ovat valittaneet, että yli 10 eekkerin (noin viiden hehtaarin) tontin alueelle on kaadettu roskia.

Manot Nongyai, joka on Pattayan kaupungin apulaispormestari ja henkilökunta, on tarkastanut alueen. Osa roskista on poistettu tänä iltapäivänä, ja lähitulevaisuudessa on tarkoitus viedä lisää roskia.

Apulaispormestari Manot sanoi: "Annamme maanomistajalle asiakirjan sakon maksamiseksi, jos maan puhtauden ja järjestyksen ylläpitolakia on rikottu. Sakko on jopa 2,000 bahtia."

Pattaya News huomauttaa, että olemme viime kuukausien aikana kertoneet useita kertoja, joissa kaupungintalon virkailijat ovat saaneet kiinni tällä alueella kaatuvia ihmisiä ja rankaiseneet heitä tästä teosta. Sosiaalisen median kommentit Facebook- ja Twitter-syötteissämme ovat osoittaneet, että monet ulkomailla asuneet sekä thaimaalaiset sanovat, että roskakori tällä alueella, samoin kuin Nirunin asuntoa ympäröivä alue, on ollut pitkäaikainen ongelma.

Lisäksi Facebook-syötteemme thai- ja englanninkielisten kommenttien mukaan näiden paikkojen roskat ovat houkutelleet useita raadonsyöjiä ja kulkukoiria, jotka ovat yleistä haittaa.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/