Brittiläisen murhasta Phuketin lomakeskuksessa syytetty norjalainen on kadonnut takuita vastaan, ajojahti käynnistetty

Phuket-

Poliisi kertoo, että norjalainen turisti, jota syytettiin brittivieraan murhasta Karonin lomakeskuksessa kaksi viikkoa sitten, on paennut ollessaan ulos takuita vastaan.

Sen jälkeen, kun Roger Bullman ei saapunut paikalle Phuketin maakunnan tuomioistuimeen, poliisin ajojahti on aloitettu ja pidätysmääräys on annettu. Poliisi uskoo, että hän ei ole paennut maasta, koska hänen passinsa on takavarikoitu.

Kuultuaan Bullmania poliisi kokosi tapahtumat yhteen sanoen, että kohtalokas tapaus tapahtui noin kello 4 aamulla sen jälkeen, kun hotellin turvallisuus oli käynyt Bullmanin huoneessa kahdesti pyytääkseen häntä pitämään melun kurissa. Bullmanin epäillään olleen humalassa tuolloin.

Poliisille antamassaan tilissä norjalainen kertoi, että Bajajin protestin äänekkäästä laulamisestaan, he joutuivat riitaan ja britti väitti hyökänneen hänen kimppuunsa veitsellä. Norjalainen, jonka poliisi sanoi olevan myös kamppailulajien asiantuntija, kuulemma sai britin tukehtumiseen. Poliisin mukaan norjalainen kiisti aikovansa tappaa brittiläisen miehen, joka oli tukehtunut.

Taposta syytetty Bullman vapautettiin 200,000 XNUMX Bt:n takuita vastaan, jonka maakuntaoikeus oli takaanut.

Norjalaisesta annettiin pidätysmääräys torstaina (5. syyskuuta), kun hän ei saapunut oikeuteen. Hän ei väitetysti ollut näyttänyt asianajajan mukaan, koska hän oli huolissaan omasta turvallisuudestaan ​​useiden sosiaalisessa mediassa uhkailujen jälkeen. Media oli nähnyt ja kuvannut hänet altaiden äärellä rentoutumassa ja rennosti kävelemässä saaren ympäri, mikä huolestutti monia aiempina päivinä.

Poliisi on antanut hänelle tarkkailuilmoituksen ja ilmaissut luottamuksensa siihen, että hän ei voinut paeta maasta, koska hänen passinsa on takavarikoitu.

Lähteiden mukaan syytetty vaati, että häntä edustaisi norjalainen asianajaja.

Jos hänet todetaan syylliseksi taposta, hän voi saada 15–XNUMX vuoden vankeusrangaistuksen.

Tilaa
SOURCEKansakunta
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/