Tullin on määrä röntgenkuvata kaikki saapuvat matkatavarat Suvarnabhumin lentoasemalla ensi vuoden alkuun mennessä

Tullilaitos saa vuoden loppuun mennessä valmiiksi 23 röntgenlaitteen asennuksen Suvarnabhumin lentoaseman matkatavarakarusellien yläpuolelle parantaakseen saapuvien matkustajien matkatavaroiden turvatarkastusta ja estääkseen tavaroiden salakuljetuksen. Koneet käynnistetään ensi vuoden alussa.

"Koneet auttavat parantamaan saapuvista lentokoneista kuljetettavien matkatavaroiden turvatarkastusta ennen kuin matkustajat voivat lunastaa ne", tullin pääjohtaja Krisada Jinawijarana sanoi perjantaina. "Tällä hetkellä käytämme henkilökunnan satunnaistarkastusmenetelmää, jonka seurauksena salakuljetettuja tavaroita lipsahtaa joskus läpi."

Krisada huomautti, että röntgenlaitteilla tulliviranomaiset näkevät mitä matkatavaroissa on ja kehottavat matkustajia välittömästi maksamaan tullimaksun ennen lähtöä lentokentältä.

”Tämä toimenpide on yksi valtiovarainministeriön määräämistä politiikoista veronkannon tehostamiseksi. Lisäksi se tarjoaa turvallisuutta kaikille", hän sanoi.

Samaan aikaan valtiovarainministeri Uttama Savanayana kertoi, että hän oli röntgenlaitteiden asennuksen lisäksi määrännyt tullilaitoksen käyttämään Internet-teknologiajärjestelmiä työprosessien parantamiseen.

"Hallitus pyrkii perustamaan National Single Window (NSW), kattavan tuonti- ja vientitietokannan verkoston, joka yhdistää kaikki asiaan liittyvät osastot valtakunnallisesti ja naapurimaiden osastojen kanssa", hän sanoi.

"Järjestelmän on määrä olla käytössä kolmen kuukauden kuluttua, ja meillä on enää kaksi maata, joihin voimme muodostaa yhteyden - ja sen pitäisi myös valmistua vuoden loppuun mennessä."

"Suvarnabhumin lentoaseman röntgenlaitteet eivät ainoastaan ​​auta veronkannossa, vaan myös estävät arkojen tavaroiden, kuten maataloustuotteiden, palmuöljyn, polttoöljyn ja lääkkeiden, salakuljetuksen maahan", Uttama sanoi.

 

SOURCEKansakunnan / Thaimaan viisumi
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/