Pattayan poliisi pyytää lahjoituksia Koillis-Thaimaan tulvien uhreille

Pattayan poliisi pyytää lahjoituksia Koillis-Thaimaan tulvien uhreille

Pattaya -
Koillis-Thaimaan tulvien uhrien lahjoitusten kerääminen on käynnissä, ja lahjoitukset vastaanotetaan tänään Etelä-Pattayalla Chai Mongkonin temppelin edustalla olevilla markkinoilla.

Lisälahjoituspisteitä eri organisaatioilta on myös asetettu Sawang Boriboon Foundationin päämajaan, Central Festivaliin ja Jomtien Beach Roadille soi 7:ssä.

Lahjoitus tehdään yhteistyössä Pattayan kaupungin poliisin ja Sawang Boriboon Thammasathan Rescue Foundationin kanssa.

Lahjoituksina otetaan vastaan ​​hyödyllisiä taloustavaroita, juomavettä, riisiä sekä pakattuja, säilykkeitä ja kuivattuja elintarvikkeita ja vaatteita. Nämä ovat tervetulleita torille Chai Mongkonin temppelin edessä sekä muissa lahjoituspaikoissa.

Eversti Atinan Nuchanart, Pattayan kaupungin poliisin vt. päällikkö, oli läsnä lahjoituksessa, jossa Pattaya Police Music Band esittää musiikkiesityksen lahjoituksella. Hän rohkaisi niitä, jotka voivat auttaa, tekemään niin.

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/