Singaporelaisen miehen väitetään hyökkäävän thaimaalaisen vaimon kimppuun viikateellä kadulla Chiang Maissa, jonka poliisi vapautti

Chiang Mai-

Sanook kertoi, että 38-vuotias singaporelainen mies hyökkäsi viikateellä kadulla Chiang Maissa tällä viikolla 29-vuotiaan thaimaalaisen vaimonsa kimppuun. 

Sitten hän soitti pelastuspalveluun, joka vei hänen vaimonsa sairaalaan ja odotti luovuttaakseen itsensä poliisille.

Hän selitti, että hänen vaimonsa oli viehättävä nainen ja heillä oli ollut riitoja siitä, että hän näki toisen miehen.

Heillä oli kaksi 4- ja 5-vuotiasta lasta, ja he olivat asuneet yhdessä San Sain alueella useita vuosia.

Mies oli sairas, joten hänen vaimonsa teki päivittäisen koululenkin lapsille, mutta kun hän ei tullut kotiin tuntiin, hän tarkasti hänen olinpaikansa ajoneuvoon jäljitetyllä GPS-sovelluksella ja ajoi sitten etsimään häntä.

Hän löysi hänet Hip Condominiumin alueelta Chiang Main bisnespuistosta, väitetysti näkevän toisen miehen.

Vihaisena hän otti lava-autonsa takaosasta ruohoa leikkaavan viikateen ja hyökkäsi vaimonsa selkään ja jalkoihin keskellä tietä silminnäkijöiden edessä aiheuttaen vammoja ja verenhukkaa.

Mae Pingin poliisi päästi hänet menemään, koska hän oli luovuttanut itsensä ja vaikutti anteeksipyynnöltä. He sanoivat, että kyseessä oli kotikiista ja he saavat miehen ja vaimon yhteen keskustelemaan asiasta, kun tämä on toipunut. Hän on edelleen paikallisessa sairaalassa.

Lähde: Sanook, Thai Visa

 

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/