Huumeiden käyttäjä pidätettiin Pattayalla julkisen häiriön vuoksi

Huumeiden käyttäjä pidätettiin Pattayalla julkisen häiriön vuoksi

Pattaya -
Huumeidenkäyttäjä on pidätetty sen jälkeen, kun hän yritti päästä sovintoon tyttöystävänsä kanssa ja oli häirinnyt Pattayalla varhain tänä aamuna.

Pattayan poliisin aliluutnantti Thonginn Panyanam sai ilmoituksen, että mies yritti rikkoa lasi-ikkunan hierontaliikkeessä Nongpruessa kello 1.

Poliisi saapui paikalle, jossa he pidättivät 39-vuotiaan miehen, jonka nimi oli vain lempinimi Manop.

Ms Malee, joka on myös hierontaliikkeen omistaja, kertoi Pattaya Newsille tunteneensa Manopin noin vuoden ajan. Hän oli työtön ja myös runsas huumeidenkäyttäjä.

Hän yritti pysyä poissa hänestä, mutta hän kieltäytyi. Tänä aamuna hän yritti rikkoa liikkeen lasioven päästäkseen häneen.

Manopin virtsatestissä todettiin positiivinen tulos huumeille. Hänet vietiin Pattayan poliisiasemalle lisätoimia varten.

Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/