Moottoripyörän korjaaja pidätettiin väitetystä alaikäisen seksuaalisesta häirinnästä Pattayalla

Moottoripyörän korjaaja pidätettiin väitetystä alaikäisen seksuaalisesta häirinnästä Pattayalla

Bang Lamung -
Moottoripyöräkorjaaja on pidätetty tänään puolenyön jälkeen 14-vuotiaan tytön väitetystä seksuaalisesta häirinnästä moottoripyöräkorjaamossa Nongpruessa.

Everstiluutnantti Kritsanat Tanasuppanatin johtama poliisiryhmä The Investigation Police Region 2:sta pidätti 24-vuotiaan miehen moottoripyöräkorjaamossa Soi Khao Noissa.

Epäiltyjen virtsa testattiin, ja se oli paikallisen poliisin mukaan myös huumepositiivinen.

Pidätys tapahtui sen jälkeen, kun lapsiperheiden suojelukeskuksen virkamiehille oli ilmoitettu alaikäisen seksuaalisen häirinnän kohteeksi.

Epäilty kertoi poliisille, että tyttö tuli moottoripyöräkorjaamoon korjaamaan moottoripyörää.

Hän pyysi häntä odottamaan takahuoneessa, koska siellä oli tuuletin ja se oli viileämpää. Sen jälkeen hän väitti seuranneen häntä ja vaatinut häntä menemään sängylle suorittamaan seksuaalisia tekoja.

Hänen väitettiin alkaneen koskettaa häntä, mutta tyttö kertoi hänelle olevansa raskaana. Epäilty pysähtyi ja pakeni ilmoittaen perheelleen.

Häntä uhkaavat lisätoimet, ja poliisi on tällä hetkellä pidätettynä.

Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/