Intialaiset yrittäjät jakavat yli 1000 ilmaista ateriaa turisteille Walking Streetillä

Viime yönä, 29. elokuuta 2019, intialaiset yrittäjät Naveen Aroran ja Himanshu Kaushikin johdolla jakoivat yli 1000 täysin ilmaista kasvisruokaa ja vettä sadoille ulkomaisille turisteille Nashaa- ja Glassi-diskojen edessä.

https://web.facebook.com/Thepattayanews/videos/918810738478555/?t=0

Se on osa Krishna Janmashtamin juhlaa ja kiitoksena turisteille ja asiakkaille. Ilmaisen aterian nauttimiseen ei tarvinnut ostaa tai tulla sisään klubiin, ja turisteja nähtiin osallistumassa kaikista maista.

Arvostelut ateriasta olivat erittäin myönteisiä ja Pattaya Newsille annettiin kommentteja siitä, kuinka mukava ele ja vastine paikalliselle yhteisölle se oli.

Nashaa avasi äskettäin Tony's by Nashaan ja hänellä on työn alla toinenkin projekti, joka julkistetaan virallisesti lähitulevaisuudessa.

Pattayan epäilemättä vilkkain intialainen disko, ellei kaupungin vilkkain disko, Nashaa on laajentunut Glassi and Tony's by Nashaa -ravintolaksi ja tarjoaa upean juhlatunnelman ja kutsuvan ympäristön.

Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla päätoimisena asukkaana yli kahdeksan vuotta, tunnetaan paikallisesti hyvin ja on vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/