Big Bike -kuljettaja loukkaantui vakavasti törmättyään autoon Chonburissa

Big Bike -kuljettaja loukkaantui vakavasti törmättyään autoon Chonburissa

KUVAT: Dragon Rescue 72.31

Chonburi – Moottoripyörän kuljettaja on saanut vakavia vammoja törmättyään sedaniin eilen Chonburissa.

Lohikäärmepelastustyöntekijät saivat ilmoituksen onnettomuudesta klo 5 lähellä Amata Nakhon Chonburi Industrial Estatea.

Poliisi ja pelastuslaitokset saapuivat paikalle löytääkseen tieltä vaurioituneen sedanin ja vaurioituneen Honda CBR 650F -moottoripyörän.

Moottoripyörän kuljettaja, 27-vuotias kypärää käyttänyt thaimaalainen mies, loukkaantui vakavasti. Hänet kiidätettiin Chonburin sairaalaan.

Sedanin kuljettaja ei loukkaantunut.

Silminnäkijät kertoivat tiedotusvälineille, että sedan oli pysähtynyt risteykseen päästääkseen muut vastakkaisella kaistalla olleet ajoneuvot tien yli.

Silminnäkijöiden mukaan moottoripyörä tuli takaapäin suurella nopeudella ja törmäsi sedanin takaosaan.

Poliisi kuitenkin jatkaa tutkintaa.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/