Thaimaalainen mies väittää olevansa 128-vuotias, näyttää thaimaalaista henkilökorttia todisteena

Sitart, Issan

Thaimaalainen mies, joka väittää olevansa 128-vuotias, on paljastanut pitkäikäisyytensä salaisuudet khaosod.co.th:n toimittajalle kuluneena viikonloppuna. Hänen henkilökortistaan ​​käy ilmi, että hän syntyi kuningas Rama V:n hallituskaudella 9. huhtikuuta 1891. Jos tämä on totta, tämä tekisi hänestä paitsi vanhimman tällä hetkellä elävän henkilön myös kaikkien aikojen vanhimman elossa olevan henkilön.

Mr. Orn Parnchompoo ja hänen vaimonsa, 70-vuotias Song Parnchompoo, heillä on 7 lasta ja 11 lastenlasta, jotka kaikki asuvat yhdessä None Somboonin kylässä Sitartin piirissä, Koillis-Thaimaassa.

Hän sanoo, että puhdas ruoka ja liikunta ovat hänen pitkäikäisyytensä salaisuus. Hän osoitti voimansa lakaisemalla puutalonsa ja kiipeämällä portaita Khao Sodin tarinan mukaan. Hän väitti olevansa hyvässä kunnossa eikä ollut koskaan ollut vakavasti sairas.

Hän kertoo toimittaneensa Thaimaan hallitukselle asianmukaiset asiakirjat ja paperityöt, jotka auttavat todistamaan hänen syntymäaikansa.

Sosiaalisen median julisteet, The Pattaya News huomauttaa, ovat olleet hyvin skeptisiä ja väittävät, että on saattanut olla helppoa saada henkilökortti, jossa on väärä päivämäärä. Useat ihmiset totesivat, että 128-vuotiaaksi tuleminen olisi tällä hetkellä lähes mahdotonta.

On epäselvää, menevätkö lisätutkimukset hänen uskomattomiin väitteisiinsä Khaosodin mukaan.

Lähde: Khaosod, Thaiger.

Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/