Korvaus maksettava saksalaiselle norsun hyökkäyksen kohteeksi

Korvaus maksettava saksalaiselle norsun hyökkäyksen kohteeksi

Bang Lamung -


Korvaukset maksetaan saksalaiselle miehelle, joka on loukkaantunut elefantin hyökkäyksestä Nongpruessa Elephant-kylän vieressä tänä viikonloppuna. Elefanttia ei käytetä turistien palvelemiseen. Uhrille maksettava kokonaissumma on 50,000 XNUMX bahtia.

Saksalainen mies on saanut vakavia vammoja saatuaan elefantin kimppuun, kun hän ajoi polkupyörällä aivan Pattayan ulkopuolella lauantaiaamuna Elephant Village Parkin vieressä.


Lue lisää TÄÄLTÄ.


https://thepattayanews.com/2019/08/24/german-man-seriously-injured-after-elephant-attack-in-pattaya-area/?fbclid=IwAR0LLaDVuLJNPS9t2Y_3_yNPrO2csjI8_YSCDcH_lfSHp_1OInAi2yEW5VU


Hans Dieter Sherding, 69-vuotias, on toipumassa paikallisessa sairaalassa.


Mr. Pairat Chaiyakam, joka on Elephant Village Parkin johtaja, sanoi, että norsu ostettiin edelliseltä omistajalta Sukhothaista.

Tapahtuman jälkeen he ovat saaneet selville, että norsu ei ollut turisteja varten. He uskovat myös, että norsu ei ole tottunut uuteen paikkaan ja uuteen mahoutiin.

Elefanttikylä maksaa herra Shierdingille korvauksen. Elefanttia ei käytetä palvelemaan turisteja, koska he pelkäsivät, että norsu hyökkää uudelleen ihmisten kimppuun. Elephant Village on ottanut vastuun tapahtuneesta.

Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/