Bang Saenin ranta vihertyy, pormestari käsittelee asiaa

Bang Saenin ranta vihertyy, pormestari käsittelee asiaa

KUVAT: Narongchai Khunpluem

Bang Saen:
Meri Bang Saen -rannalla Chonburissa on muuttunut vihreäksi planktonin kukinnan vuoksi.

Tambon Saensukin kunnan pormestari Narongchai Khunpluem julkaisi eilen 25. elokuuta 2019 kuvia Facebook-sivulleen viestin kanssa rauhoittaakseen yleisöä.

"Bang Saenin ranta on vihertynyt viime viikosta lähtien planktonin kukinnan vuoksi." Hän kertoi Facebook-seuraajilleen.

”Tänä vuonna plankton on kukkinut neljä kertaa helmi-, maalis-, heinäkuussa ja tässä kuussa. Tämä on normaalia.' Hän jatkoi.

"Plankton antaa voimakkaan hajun, mutta ei vaarallista. Sen odotetaan palautuvan normaaliksi muutamassa päivässä." Hän lopetti.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/