Bang Saenin ranta vihertyy, pormestari käsittelee asiaa

Bang Saenin ranta vihertyy, pormestari käsittelee asiaa

PHOTOS: Narongchai Khunpluem

Bang Saen:
The sea at Bang Saen beach in Chonburi has turned green because of a plankton bloom.

The Mayor of Tambon Saensuk Municipalty, Narongchai Khunpluem, posted photos on his Facebook page with the message yesterday, August 25, 2019 to calm the public.

“The Bang Saen beach has turned green since last week because of the plankton bloom.” He told his Facebook followers.

“This year the plankton has bloomed four times in February, March, July and this month. This is normal.’ He continued.

“The plankton gives a strong smell but not hazardous. It is expected to return to normal in a few days.” He finished.

Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla päätoimisena asukkaana yli kahdeksan vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/