Pattaya Entertainment and Tourism Industry Association uskoo vahvasti, että myöhemmät lakisääteiset yöelämän ajat lisäävät matkailua ja taloutta, käsittelee turvallisuusongelmia

Pattayan viihdeoperaattorit ovat varmoja, jos sulkemisaika on klo 4 tai myöhemmin, että paikallinen talous paranee ja turistit ovat tyytyväisempiä. Itse asiassa jotkut paikalliset ryhmät jopa vaativat, että kaupungista tulisi laillinen 24 tuntia vuorokaudessa toimiva juhlakaupunki.

Heidän on kuitenkin kiinnitettävä enemmän huomiota sosiaaliseen vastuuseen, yhdistys kertoi paikalliselle Pattayan lehdistölle.

Yhdistys, joka edustaa merkittävää osaa paikallisista yöelämän omistajista, uskoo, että Pattaya Walking Street on hyvä malli, koska sitä on helppo hallita. He uskovat vahvasti, että sulkemisaikojen pidentäminen kaupungin laajuisesti hyödyttää matkailua.

Damrongkiet Pinitkan, Pattaya Entertainment and Tourism Industry Associationin sihteeri, joka on myös Pattaya Hollywood -pubin johtaja, kertoi paikalliselle lehdistölle seuraavaa:

”Viihdeoperaattorit ovat iloisia, jos sulkemisaika on kello 4 kaupungin laajuisesti. Pattayan matkailu paranee ja talous hyötyy. Lomamatkalla oleva turisti, joka haluaa mennä illanviettoon, ei halua mennä kotiin ja olla sängyssä puolenyön ja kahden välillä yöllä. "

Jotkut ihmisryhmät eivät kuitenkaan hyväksy myöhempiä sulkemisaikoja koko kaupungina. He ajattelevat, että tämä tuo lisää ongelmia ja rikollisuutta.

Useat alkoholinvalvontaryhmät ovat vastustaneet sulkemisaikojen pidentämistä (ja sen seurauksena laillista juomista) ja väittävät, että päihtyneet voivat aiheuttaa enemmän onnettomuuksia, tappeluita ja rikollisuutta, jotka lopulta maksavat enemmän kuin mitä saadaan, jos yritys pysyy auki myöhemmin.

Tämän asian torjumiseksi paikallinen viihde- ja matkailualan yhdistys on ajatellut neljää mittausta mahdollisten ongelmien ehkäisemiseksi ja seuraavien huolenaiheiden käsittelemiseksi:

  1. Lisää turvatoimia alle 20-vuotiaille yökerhoihin ja baareihin saapuville.
  2. Alkoholin mittaus tulisi määrittää jokaiseen viihdepaikkaan, mukaan lukien mahdollinen alkometrien käyttö.
  3. Kuljetusmaksujen tulee olla tuolloin ihmisille oikeudenmukaisia ​​julkisessa liikenteessä ja helposti saatavilla.
  4. Viihdealan toimijoiden tulee olla vastuussa myös paikallisesta yhteisöstä, ei vain haluta hyötyä myöhemmistä sulkemisajoista.

Thaimaan matkailuviranomaisen kuvernööri vierailee Pattayan kaupungintalolla tänä iltapäivänä lauantaina 24. elokuuta 2019 tapaamaan paikallisia toimijoita ja vastustajia ja keskustelemaan Pattayan sulkemisaikojen laillisesta laajentamisesta.

Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/