Maaliikenneministeriö aloittaa laajan joukkoliikenteen tukahduttamisen, mukaan lukien ajoneuvossa olevien matkustajien kartoittaminen

Bangkok-

Maaliikenneministeriö on aloittanut valtavan tukahdutuksen Thaimaan joukkoliikenteeseen uuden liikenneministerin Saysayam Chidchobin määräyksestä. 

Yksi uusista toimenpiteistä on tiedustella matkustajilta matkalla, ajaako kuljettaja oikein ja järkevästi. Jos he eivät ole, heidät pysäytetään ajamasta siellä ja silloin.

Yli miljoona kuljettajaa ja muuta henkilökuntaa tarkastetaan – monet voivat selvittää, näkevätkö he todella suoraan. Lisäksi 150,000 XNUMX ajoneuvoa tutkitaan katsastukseen.

Tarkastukset tehdään huoltoasemilla, joiden etäisyys on 90 kilometriä eri puolilla kuningaskuntaa.

DLT:n päällikkö Pheeraphon Thawornsuphacharoen sanoi, että tukahduttamisen määräsi Saksayam ja että siihen kuului kuljettajien tehokkuuden ja kykyjen tarkistaminen. kaikki joukkoliikennevälineet – eli 1,203,790 XNUMX XNUMX henkilöä.

Kuljettajien värit, reaktioajat sekä kauko- ja lähinäkeminen tarkistetaan.

Kaikki ajoneuvot – 150,747 XNUMX – tarkastetaan.

"Tarkistuspisteiksi" on kutsuttu huoltoasemille, jotka sijaitsevat 90 kilometrin päässä toisistaan, 111 reitillä, jotka kattavat 22,048 XNUMX kilometriä Thaimaan teitä.

Kaiken kaikkiaan 245 tarkistuspistettä tarkastelevat kuljettajia ja heidän ajoneuvojaan. Ne toimivat 24 tuntia vuorokaudessa.

Väsyneitä tai alkoholia käyttäneitä kuljettajia uhkaa poistuminen tieltä ja ajoneuvojen takavarikointi.

Lisäksi matkustajilta kysytään kuljettajista, ovatko he ylinopeutta tai ajaneet epäsäännöllisesti. Tämä sisältää ulkomaiset matkustajat.

Virkamiehet voivat harkintansa mukaan vetää kuljettajat pois tieltä, jos heidän katsotaan ajavan huonosti.

Saksayam on työskennellyt tehtävässään vain muutaman kuukauden siitä lähtien, kun uusi hallitus muodostettiin eduskuntavaalien jälkeen, ja hän on ollut yksi aktiivisimmista ja lainatuimmista uusista ministereistä.

Viimeisimmät liikkeet voivat olla osa laajempaa suunnitelmaa parantaa Thaimaan joukkoliikenteen tasoa.

 

Lähde: Daily News ja Thaivisa

Tilaa
SOURCEDaily News / Thaimaan viisumi
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/