Oleskeluajan ylittävä brittiläinen MMA Fighter pidätettiin Pattayalla ja pidätettiin syytettynä murhayrityksestä Isossa-Britanniassa

Bangkok-

Englannissa murhayrityksestä syytettynä etsitty brittiläinen sekataistelija on pidätetty terveyskylpylässä Pattayassa Chon Burissa, ja häntä uhkaa luovuttaminen.

Glen Bailey, 43, otettiin kiinni Q Saunassa Jomtien Sai 2 Roadilla Tambon Nong Pruessa, kenraaliluutnantti Sompong Chingduang, maahanmuuttoviraston komissaari, kertoi toimittajille torstaina Bangkokissa.

Hän sanoi, että Britannian viranomaiset olivat pyytäneet Thaimaan viranomaisia ​​yhteistyöhön. Epäiltyä syytetään 17-vuotiaan nuoren murhan yrityksestä.

Bailey, joka voitti MMA-tittelin kotikaupungissaan, väitti ampuneen teini-ikäisen Hampshiressa 10. helmikuuta viime vuonna. Nuori jäi halvaantuneeksi vyötäröstä alaspäin.

Bailey oli saapunut Thaimaahan 3. huhtikuuta Chanthaburin Ban Pakkadin tarkastuspisteen kautta turistiviisumilla, joka päättyi 2. toukokuuta. Hän antoi osoitteen Pattayassa.

Pol-kenraaliluutnantti Sompong sanoi, että maahanmuuttopoliisi aloitti miehen etsinnän kuntosaleilla ja kuntokeskuksissa. He uskoivat, että MMA-taistelijana hän harjoitteli säännöllisesti pysyäkseen kunnossa. He olivat uskossaan oikeassa.

Glen Bailey. Bangkok Postin luvalla.

Kun he jäljittivät hänet Q Saunaan Jomtien Sai 2 Roadilla ja esittivät pidätysmääräyksen, hän ei vastustanut.

Haku hänen huoneessaan Phra Tamnak Roadilla Tambon Nong Pruessa paljasti, että hänen viisuminsa oli vanhentunut 2. toukokuuta, maahanmuuttopäällikkö sanoi.

Häntä syytettiin viisumin oleskeluajan ylittämisestä ja hänet pidettiin Pattaya Cityn poliisiasemalla odottaen Britannian viranomaisten toimia hänen luovuttamistaan ​​varten.

Tilaa
SOURCEBangkok Post
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/