Uusi Thaimaan laki astuu voimaan 20. syyskuuta, jonka mukaan poliisi ei voi takavarikoida ajokorttiasi

Thaimaa-

Syyskuun 20. päivästä lähtien Thaimaan uuden maaliikennelain nojalla liikennerikkomuksesta pysäytettyä kuljettajaa ei voida enää pyytää luovuttamaan ajokorttiaan poliisille.

Uuden lain mukaan kuljettajalla on kuitenkin aina oltava mukanaan ajokortti, valokopio ajokortista tai sähköiset tiedot ajokortista ja pystyttävä pyynnöstä esittämään ne poliisille.

Thai PBS World raportoi, että liikennepoliisilla on edelleen valtuudet jakaa paikan päällä sakkoja ja jos kuljettaja ei ole paikalla, kuten laittoman pysäköinnin tapauksessa, lippu voidaan jättää ajoneuvoon tai postittaa omistajan rekisteröity osoite sekä todisteet liikennerikkomuksesta.

Lähde: Thai PBS World

Tilaa
SOURCEThaimaan PBS-maailma
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/