Thief steals temple donation money from Pattaya bar

Thief steals temple donation money from Pattaya bar

Pattaya -
A thief has stolen money from a temple donation tree at a bar on Pattaya beach road near Soi 7 yesterday morning.

The bar owner, 54 year old ‘Tae’ , said the suspect broke into the bar at 4:30AM. The suspect stole donation money for a temple from a tree.

The money is about 1,000 baht which has been donated from staff and tourists which was to be given to Chaimongkon Temple.

He didn’t initially report this incident to police but now he wants to warn other bar owners not to leave any money at the bar.

Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla päätoimisena asukkaana yli kahdeksan vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/