Varas varastaa temppelilahjoitusrahat Pattaya-baarista

Varas varastaa temppelilahjoitusrahat Pattaya-baarista

Pattaya -
Varas on varastanut rahaa temppelin lahjoituspuusta baarissa Pattaya Beach Roadilla lähellä Soi 7:ää eilen aamulla.

Baarin omistaja, 54-vuotias "Tae", sanoi, että epäilty murtautui baariin kello 4. Epäilty varasti puusta lahjoitusrahaa temppeliin.

Rahat ovat noin 1,000 bahtia, joka on lahjoitettu henkilökunnalta ja turisteilta ja joka oli tarkoitus antaa Chaimongkonin temppelille.

Hän ei alun perin ilmoittanut tapauksesta poliisille, mutta nyt hän haluaa varoittaa muita baarin omistajia jättämästä rahaa baariin.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/