Thaimaa jatkaa viisumimaksuja ensi vuoden huhtikuuhun asti 18 maassa, mukaan lukien Intia ja Kiina

BANGKOK (Reuters) - Thaimaa jatkaa ensi vuoden huhtikuuhun toimenpidettä, joka vapauttaa 18 maan turisteille myönnettävistä viisumeista saapumisen yhteydessä, koska se pyrkii stimuloimaan matkailun kasvua hidastuvan talouden vauhdittamiseksi, pääministeri sanoi tiistaina.

Poikkeukset ovat osa 10 miljardin dollarin elvytyspakettia kasvun vauhdittamiseksi, mukaan lukien velkojen moratorio maanviljelijöille, lainat pienille yrityksille ja lisää rahaa pienituloisille.

"Kabinetti hyväksyi maksuvapautusten jatkamisen huhtikuuhun 2020", pääministeri Prayuth Chan-ocha sanoi toimittajille ja lisäsi, että järjestelmä kattaisi kuuuudenvuoden ja thaimaalaisen uudenvuoden Songkranin.

Ulkomaisten matkailijoiden tulot muodostavat noin 12 % Kaakkois-Aasian toiseksi suurimmasta taloudesta, mutta saapuvien määrä kasvoi vain 0.89 % kesäkuussa, ja suurimmasta lähteestä Kiinasta saapuvien vieraiden määrä väheni 7.1 % vuotta aiemmasta.

2,000 65 bahtin (18 dollarin) maksusta luovutaan ensi vuoteen asti matkustajilta XNUMX maasta, mukaan lukien Kiinasta ja Intiasta.

Hallitus kuitenkin hylkäsi ehdotuksen viisumivapaasta maahantulosta Kiinasta ja Intiasta tuleville vierailijoille turvallisuussyistä, hallituksen tiedottaja Narumon Pinyosinwat sanoi.

(1 dollari = 30.8100 bahtia)

Lähde: Reuters

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/