Tutkinta aloitettiin oppilaan pahoinpitelystä koulussa Pattayalla

Tutkinta aloitettiin oppilaan pahoinpitelystä koulussa Pattayalla

Pattaya -
Tutkinta on käynnissä sen jälkeen, kun seitsenvuotiasta oppilasta lyötiin kepillä päähän Pattayan koulussa viime viikolla.

Prathom Suksa 2:n oppilas nimeltä Jaja oli järkyttynyt palattuaan kotiin koulusta.

Hänen silmänsä turposivat ja hänen äitinsä, 26-vuotias Nutchanart, vei hänet sairaalaan ennen kuin ilmoitti tapauksesta poliisille.

Opettaja, 48-vuotias Naruemon Pattanachai, on pyytänyt anteeksi tytön vanhemmille tapauksen paljastuttua sosiaalisessa mediassa.

Opettaja kertoi tytön vanhemmille, että tyttö osui, koska hän oli hidas laskemaan matematiikassa.

Koulun johtaja kertoo, että he ovat perustaneet komitean tutkimaan asiaa.

Thaimaalainen sosiaalinen media on ollut utelias asiasta ja monet kommentoijat ovat todenneet, että vaikka opiskelijoiden lyöminen on lain vastaista, se on yleistä thaimaalaisissa kouluissa.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/