Kaksi jalankulkijaa kuoli sitänin törmättyä Banglamungissa

Kaksi jalankulkijaa kuoli sitänin törmättyä Banglamungissa

Banglamung -

Kaksi jalankulkijaa kuoli törmättyään ajoneuvoon lähellä huoltoasemaa ennen puoltapäivää Banglamungissa tänään.

Nongpruen poliisille ilmoitettiin onnettomuudesta lähellä Suscon partioasemaa Sai 36 Roadilla Pongin osa-alueella.

Poliisi ja pelastuslaitos saapuivat paikalle ja huomasivat tielle kaatuneen kuorma-auton. He löysivät lähistöltä pahoin vaurioituneen ajoneuvon.

Tien varrelta he löysivät kaksi ruumista, jotka olivat 51-vuotias Pakrit Saraisang ja 43-vuotias Rachen Pansri.

Sedanin kuljettaja loukkaantui lievästi ja hänet kuljetettiin paikalliseen sairaalaan.

Kuorma-auton kuljettaja, joka ei loukkaantunut, 46-vuotias Nakrit Jampathong, kertoo olevansa kääntymässä huoltoasemalle, kun sedan törmäsi kuorma-auton kylkeen ja käänsi sen ympäri.

Sedan osui sitten kahteen jalankulkijaan, jotka kävelivät aseman parkkipaikan poikki, missä heidät todettiin kuolleiksi tapahtumapaikalla.

Poliisi tarkastaa lähistöllä olevat valvontakamerakuvat lisätutkimuksia varten. He eivät julkaisseet Pattaya Newsille sedanin kuljettajan nimeä tai tietoja.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/