Poliisi harkitsee rahapalkintoja moottoripyöräilyn ilmoittamisesta

Bangkok-

Haluatko ansaita ylimääräistä rahaa?

Thaimaan kuninkaallisen poliisiviraston edustaja sanoo harkitsevansa rahapalkkioiden tarjoamista kaikille, jotka antavat tietoja, jotka johtavat moottoripyöräkilpailujen edistämiseen tai osallistumiseen yleisillä teillä ja moottoriteillä osallistuvien ihmisten pidättämiseen.

Matichon Online ilmoitti tarjouksesta eilen 16. elokuuta 2019.

Thaimaan kuninkaallinen poliisi keskustelee laittomien moottoripyörien ja moottoripyöräkilpailujen tiedoista rahapalkkioiden tarjoamisen oikeudellisista seurauksista, mutta pyrkii toteuttamaan ne syyskuun loppuun mennessä.

Poliisi sanoo, että kaikkien laittomista moottoripyöräilijöistä tietoja antavien henkilöllisyys pysyy nimettömänä.

Tilaa
SOURCEMatichon verkossa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/