32 leluankkaa poistettu paikallisen Bulldogin vatsasta

KUVAT: Mor Mui Pattaya Baan Mor Rak Sat Facebook

Pattaya –
Pattayalainen eläinlääkäri on poistanut 32 kumiankkaa Bulldogin mahasta.

Video leikkauksesta ja valokuvat on julkaistu Facebook-sivulla käyttäjätunnuksella ‘Mor Mui Pattaya Baan Mor Rak Sat’ aiemmin tällä viikolla.

Facebook-sivun omistaja, joka on tunnettu paikallinen eläinlääkäri, kertoi tiedotusvälineille: "Ei ollut ensimmäinen kerta, kun olen poistanut kumiankat koiran mahasta."

"Tällä kertaa on kuitenkin suurin määrä leluankkoja, jotka olen koskaan poistanut." Hän jatkoi.

“Koira, jonka nimi on ‘Davel’, oksensi viisi ankkaa ennen leikkausta. Koira toipui leikkauksen jälkeen ja voi hyvin. Hän sanoi.

"Lopeta leluankkojen ostaminen lemmikkieläinten leikkiä varten." Hän vetoaa sosiaaliseen mediaan ja uutisiin.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/