Paikallinen nainen hukkuu laguuniin

Paikallinen nainen hukkuu laguuniin

Banglamung -

62-vuotias thaimaalainen nainen hukkui liukastuttuaan laguuniin tänään puolenpäivän aikaan.

Sawang Boriboonin pelastustyöntekijät, The Pattaya News ja Nongpruen poliisi saivat ilmoituksen paikallisessa laguunissa tapahtuneesta tapahtumasta Nongpruessa kello 11.

Poliisi, The Pattaya News ja pelastuslaitokset saapuivat paikalle löytääkseen monia huolestuneita ystäviä ja sukulaisia ​​laguunin ympäriltä, ​​eikä merkkejä kadonneesta naisesta. Tässä vaiheessa paikalle hälytettiin pelastussukeltajat. Pelastussukeltajilla meni noin kymmenen minuuttia löytääkseen hänen ruumiinsa.

Thaimaalainen nainen tunnistettiin myöhemmin 62-vuotiaaksi Sai Thongrodiksi.

Hänen ruumiinsa on nostettu laguunista ennen kuin hänet vietiin paikalliseen sairaalaan.

Sain poika kertoo, että hänen äitinsä meni laguunille kylpemään ja pesemään pyykkiä. Hän ei osannut uida. Tunnin kuluttua hän ei tullut kotiin, ja hän soitti poliisin huolestuneena.

Poliisin mukaan tapahtuma oli traaginen onnettomuus.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/