12 suurta itäisen talouskäytävän projektia on parhaillaan työn alla Chonburin alueella

Chonburi/Rayong-

Chuk Sametin laiturin ympärillä oleva suunnittelu on yksi kahdestatoista suuresta hankkeesta, joita suunnitellaan tukemaan itäistä talouskäytävää (EEC) Chonburin alueella.

Chonburin kaupunki- ja maaseutusuunnittelun päällikön Saksit Sirirattanyoon johtamat virkamiehet kokoontuivat tänään iltapäivällä 12 suunnittelemaan itäisen talouskäytävän hankkeita, mukaan lukien Juk Sametin laiturin ympärillä. Projekteja on yhteensä 2019, jotka ovat:

1. Kaupunkisuunnitteluprojekti Chuk Sametin laiturin ympärillä

2. Aluekehitysprojekti Khao Chee Janin rautatieaseman ympärillä

3. Aluekehityshanke U-Tapaon rautatieaseman ympärillä

4. Samaesarn kalamarkkinoiden kehitysprojekti

5. Bang Sarayn kalastusyhteisön matkailun kehittämishanke

6. Sattahipin julkisen puiston perusparannushanke

7. Meriliikenteen ja logistiikan kaupunkikehityshanke

8. Suunnitelmien suunnittelu Chuk Sametin laiturille

9. Viestintä- ja liikenneverkon suunnittelusuunnitelma

10. Virkistysympäristön suojelusuunnitelma

11. Yleishyödyllinen suunnitteluhanke

12. Kehittämismenetelmät

Nämä kaikki ovat alueen ja yleisen talouskasvun sekä koti- ja ulkomaanmatkailun ylläpitämiseksi.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/