Thaimaan tavoitteena on puolittaa liikenneonnettomuudet ensi vuonna, kerrottiin kansallisessa tieturvallisuuskonferenssissa

Bangkok-

Thaimaa pyrkii puolittamaan liikenneonnettomuuksien määrää ensi vuoteen ja saavuttamaan kansainvälisen benchmarkin tavoitteen, kertoivat keskiviikkona Bangkokin kansainvälisessä kauppa- ja messukeskuksessa (BITEC) pidetyn kansallisen liikenneturvallisuuskongressin osallistujille.

14. Thaimaan liikenneturvallisuusseminaarin teemana oli "Pelaa osuutesi ja jaa tie" tai thaimaalaisen nimen mukaan "kävele, aja, aja mene ja tule turvallisesti". Vuosittaisen tapahtuman tavoitteena on vähentää Thaimaan erittäin korkeaa tieliikennekuolemien määrää, joka ajoittain rikkoo maailmanennätyksiä.

Varapääministeri Prawit Wongsuwan johti avajaisia. Pääpuheessaan hän mainitsi kauhistuttavan suuren liikennekuolemien määrän, yli 21,000 60 vuosittain – keskimäärin 6,000 henkilöä päivässä – yli 500 XNUMX ihmisen pysyvän vamman ja siitä aiheutuvat XNUMX miljardia Bt taloudellisia menetyksiä.

Maailman terveysjärjestön (WHO) mukaan Thaimaassa on ASEANin korkein tieliikennekuolemien määrä ja yhdeksänneksi maailmassa, 32.7 ihmistä 100,000 18.2 asukasta kohden verrattuna 17.8:een maailmanlaajuisesti ja XNUMX:aan alueellisesti.

Kaksipäiväinen tapahtuma keskittyy kaikkien tieturvallisuusratkaisujen yhdistämiseen yhdeksi synergiaksi, joka kattaa kaikki asiaankuuluvat valtion virastot, voittoa tavoittelemattomat organisaatiot sekä julkisen ja yksityisen sektorin. Tämän vuoden seminaari keskittyy myös jalankulkijoiden, pyöräilijöiden, moponkuljettajien ja moottoripyöräilijöiden suojelemiseen, joita WHO kutsuu "haavoittuviksi tienkäyttäjiksi" (VRU).

Tilaa
SOURCENation
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/