Banglamungin punainen risti tarjoaa aterian Pattayan tutkintavankeille äitienpäivänä

Banglamungin punainen risti tarjoaa aterian Pattayan tutkintavankeille äitienpäivänä

Banglamung -
Eilen 9. elokuuta 2019 Banglamungin Punainen Risti tarjosi paikallisille naisvangeille erikoisaterian ennen äitienpäivää.

Pattayan tutkintavankilassa Banglamungin piiripäällikkö Amnart Jaroensri, joka on myös Banglamungin punaisen ristin presidentti, tarjosi naisvangeille erikoisaterian ennen äitienpäivää maanantaina.

Äitienpäivä on 12. elokuuta tänä vuonna, jolloin on kuningatar Äiti Sirikit Kitiyakaran, Hänen kuninkaallisen Majesteettinsa kuningas Maha Vajiralongkorn Bodindradebayavarangkunin äidin, syntymäpäivä. Hän täyttää hänen 87 vuotta.

Vankilassa on 580 naisvankia, joille on järjestetty erikoisateriat ja tarvittavat päivittäiset tavarat.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/