Banglamungin punainen risti tarjoaa aterian Pattayan tutkintavankeille äitienpäivänä

Banglamungin punainen risti tarjoaa aterian Pattayan tutkintavankeille äitienpäivänä

Banglamung -
Yesterday, August 9th, 2019 the Banglamung Red Cross provided a special meal to local female prisoners before mothers day.

At the Pattaya Remand Prison, led by the Banglamung District Chief Amnart Jaroensri, who is also a President of Banglamung Red cross, presented a special meal for female prisoners before Mothers Day on Monday.

The Mothers Day will be on August 12 this year which is the birthday of Queen Mother Sirikit Kitiyakara, mother to His Royal Majesty The King Maha Vajiralongkorn Bodindradebayavarangkun, marking her 87th birthday.

There are 580 female prisoners in the prison who have been provided a special meal and necessary daily items.

Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla päätoimisena asukkaana yli kahdeksan vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/