Moottoripyörän kuljettaja loukkaantui vakavasti "Baht Bus" -kuorma-auton törmäyksessä

Moottoripyörän kuljettaja loukkaantui vakavasti törmäyksessä Songtaewin kanssa.

KUVAT: Dragon Rescue 72.31

Chonburi -
Paikallisen Dragon Rescue -tiimin mukaan miespuolinen moottoripyöränkuljettaja on saanut vakavia vammoja törmättyään lava-autotaksiin (Song Taew) Mueang Chonburissa aikaisin tänä aamuna 7. elokuuta 2019.

Pelastuslaitos sai ilmoituksen onnettomuudesta varhain aamulla Sukprayoon Roadilla Napan risteyksessä.

He saapuivat paikalle löytääkseen vaurioituneen moottoripyörän, joka oli juuttunut lavataksin takaosaan (tunnetaan myös baht-bussina tai paikallisesti Song Taewna). Ensiapuhenkilöstö löysi lähistöltä moottoripyörän kuljettajan, 46-vuotiaan Boonrod Puangsinin, joka oli loukkaantunut vakavasti.

 

Silminnäkijät kertoivat pelastustyöntekijöille, että lavataksi oli pysähtynyt punaisten valojen risteykseen. Moottoripyörä tuli takaapäin suurella nopeudella ja törmäsi pysäytetyn kuorma-auton perään.

Poliisi kuitenkin jatkaa tutkintaa.

Pattaya News raportoi ja oli paikalla kaksi päivää aikaisemmin moottoripyörätaksin kuljettajan luona, joka menehtyi matkabussin törmättyä Pohjois-Pattayalla. Kummallakaan kuljettajalla ei ollut matkustajia näiden tapahtumien aikana, Pattaya News toteaa.

Tuo artikkeli löytyy täältä:

Taksimoottoripyörän kuljettaja murskasi kiertoajelubussin Pattayalla, kuljettaja pakenee paikalta

 

Tilaa
SOURCEDragon Rescue Team
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/