Purjehdusmatkailu johtaa Thaimaan itärannikon matkailun herätystä Ocean Marina Pattayan venenäyttelyn järjestäjien mukaan

PATTAYA, Thaimaa – Thaimaan itärannikosta on tullut johtava kohde vierailijoille ympäri maailmaa ja ensisijainen alue, johon yritykset haluavat investoida. Suunnitelluilla tie-, rautatie- ja lentoinfrastruktuurin parannuksilla sekä itäisen talouskäytävän hankkeeseen tehdyillä investoinneilla on oletettavasti merkittävä vaikutus alueen liike-elämään ja vapaa-aikaan, ja itärannikon meriteollisuudella on hyvät edellytykset tukea tätä. kasvu.

Sijaitsee alueen meriteollisuuden ja purjehdusmatkailun ytimessä Ocean Marina Yacht Clubissa, Kaakkois-Aasian suurimmassa venesatamassa ja jossa järjestetään kahdeksannen kerran 21.-24 järjestettävä Ocean Marina Pattaya Boat Show.

"Ocean Marina Pattaya Boat Show on yksi meritapahtumistamme, ja se on kasvanut huomattavasti sen jälkeen, kun se lanseerattiin vuonna 2012. Kävijöitä oli lähes 6,000 5 viime vuonna, ja ne kasvoivat 183 % edellisvuodesta, kun taas kokonaismäärät ovat kasvaneet XNUMX% ensimmäisestä vuodesta. ”, sanoi hra Napong Paripontpochanapisuti, toimitusjohtaja, Ocean Property Co. Ltd., järjestäjät Ocean Marina Pattaya Boat Show.

”Investoimme vuosittain yli 10 miljoonaa bahtia esityksen kehittämiseen ja markkinointiin ulkomailla ja koko Thaimaassa, ja tavoittelemme tänä vuonna 20 prosentin kävijämäärän kasvua. Tavoitteenamme on, että näyttely on alusta teollisuudelle, edistää mereen liittyviä yrityksiä ja palveluita, purjehdusmatkailua ja esittelee Thaimaan itärannikon upeaa rannikkoa ja saaria sekä esittelee veneilyn elämäntapaa useammalle thaimaalaiselle.

Ocean Marina Pattaya Boat Show auttoi tuottamaan 2.5 miljardia bahtia liiketoimintaa Thaimaan meriteollisuudelle vuonna 2018. Vaikka Thaimaan matkailu on tällä hetkellä laskussa, perustekijät ovat edelleen vahvat ja itärannikon tulevaisuus näyttää valoisalta, ja purjehdusmatkailun odotetaan vaikuttavan merkittävästi matkailuun alalla.

”Vuoden neljä ensimmäistä kuukautta olivat erittäin vahvoja, ja vaikka kävijät touko- ja kesäkuussa ovat vähentyneet, Ocean Marina Yacht Clubin veneretkille osallistuvien matkailijoiden kokonaismäärä H1/2019 on 2 % enemmän kuin vuotta aiemmin. Kiinalaiset ja korealaiset matkailijat ovat edelleen suosituimmat päivämatkailijat, mutta rohkaisevaa on vesillä viettävien thaimaalaisten määrä – Thaimaan kansalaiset olivat kolmanneksi suurin kansalaisuutemme ensimmäisellä puoliskolla 1”, kommentoi Scott Finsten, Ocean Marinan satamapäällikkö. Yacht Club, Ocean Marina Pattaya Boat Shown järjestäjä.

Tämä lupaa hyvää purjehdusmatkailulle itärannikolla. Bangkokin läheisyyden vuoksi yhä useammat thaimaalaiset lomailevat itärannikolla ja monet nauttivat veneilytyylistä. Yli 70 % vuoden 2018 Ocean Marina Pattaya Boat Shown vierailijoista oli thaimaalaisia ​​ja yli 50 % Ocean Marina Yacht Clubilla laiturissa olevista veneistä on thaimaalaisia.

– Purjehdusmatkailu Thaimaan itärannikolla on suhteellisen kehittymätöntä. Maat, kuten Kreikka, joka on kuuluisa vakiintuneesta charter-teollisuudestaan, ja Australia, jossa on paljon kotimaisia ​​veneomistajia, ovat tällä hetkellä Thaimaata parempia, mutta niillä ei ole Thaimaan matkailumääriä. Thaimaa odottaa tänä vuonna tervetulleeksi noin 40 miljoonaa kansainvälistä kävijää ja Pattaya noin 14 miljoonaa – nämä luvut korostavat valtavaa potentiaalia huvivenematkailulle Thaimaassa, ja tämän kehittämiseen Ocean Marina Yacht Club on keskittynyt”, Finsten lisäsi.

Tämän vuoden Ocean Marina Pattaya Boat Show -tapahtumassa on esillä jopa 40 venettä johtavilta kansainvälisiltä venebrändeiltä ja -välittäjiltä. Näitä täydennetään laajalla valikoimalla veneilytuotteita ja -tarvikkeita, veneleluja ja -laitteita, luksuskiinteistöjä, superautoja ja paljon muuta. Eläviä esityksiä vesillä järjestetään neljän päivän aikana sekä ilmaisia ​​huviveneristeilyjä, auringonlaskun risteilyjä, auringonlaskuja, muotinäytöksiä, pop-up-ravintoloita ja paljon aktiviteetteja koko perheelle.

8. Ocean Marina Pattaya Boat Show järjestetään 21.-24 Kaakkois-Aasian suurimmassa venesatamassa, Ocean Marina Yacht Clubissa Pattayalla.

Kuva postauksen sisällön jälkeen
SOURCELehdistötiedote, Ocean Marina Boat Show
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/