Pääministeri: Talous ja matkailu eivät ole vaikuttaneet kapinasta, pommituksista

BANGKOK, 5 (NNT) – Pääministeri on kiittänyt turvallisuusviranomaisia ​​ihmisten turvallisuuden varmistamisesta ja korostaa, että aktivistit eivät ole vaikuttaneet talouteen tai matkailuun.

Hallituksen tiedottaja rouva Narumon Pinyosinwat paljasti, että pääministeri ja puolustusministeri Gen Prayut Chan-o-cha olivat kiittäneet poliiseja ja turvallisuushenkilöstöä työstään yleisen turvallisuuden takaamiseksi sekä tiedotusvälineiden edustajia auttamisesta tietojen tarkistamisessa. . Hän vahvisti, että poliisi ja turvallisuusviranomaiset voivat hallita tilannetta. Pääministeri vahvisti, että tapahtumat eivät ole vaikuttaneet talouteen tai matkailuun, koska ulkomaalaisia ​​ei ole varoitettu tai kielletty Thaimaan vierailusta ja vain muutamat maat ovat kehottaneet ihmisiä olemaan varovaisia.

Pääministeri on vakuuttanut Thaimaassa vieraileville ulkomaisille edustajille, kuten Euroopan unionin korkean tason edustajille ja Yhdysvaltojen ulkoministerille, että Thaimaan hallitus voi hallita tilannetta. Ulkomaiset edustajat ymmärtävät viimeaikaisen kehityksen eivätkä ole siitä huolissaan. Heillä on edelleen luottamus hallitukseen ja Thaimaahan.

Monissa paikoissa tapahtuneiden pommi-iskujen jälkeen viranomaiset ovat nopeuttaneet tutkimuksiaan. Turvaviranomaiset, mukaan lukien poliisit ja sotilaat, ovat tehostaneet turvatoimia perusteellisesti useissa paikoissa. Ihmisiä kehotetaan, että hallitus tekee jatkossakin parhaansa tilanteen ratkaisemiseksi nopeasti ja ihmisten turvallisuuden varmistamiseksi.

Lähde: Thaimaan National News Bureau

Tilaa
SOURCEThaimaan kansallinen uutistoimisto
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/