Ulkomaalainen turisti pelastettiin vedestä Pattayan laiturilla, kun hän oli hypännyt hakemaan pudonnutta paitaa

https://web.facebook.com/1738937336425990/videos/1726465617489405/?t=0

Ulkomaalainen mies veti vedestä Pattayan laiturilla

Pattaya -
Ulkomaalainen mies on nostettu vedestä Pattayan Bali Hai -laiturilla viime yönä sunnuntaina 4. elokuuta 2019.

Virkamiehet laiturilla viime yönä vetivät vedestä ulkomaalaisen miehen, joka päätti hypätä alas laiturilta.

Todistajien ja Pattaya Cityn meriturvallisuusosaston mukaan mies yritti nousta vedestä useita kertoja itse, mutta epäonnistui, koska hän oli liian heikko.

Silminnäkijät kertoivat meriturvallisuusosastolle, että lehdistölle mainitsematon mies hyppäsi alas veteen, koska hän halusi poimia tyttöystävänsä paidan, jonka tämä oli pudonnut veteen vahingossa.

Veneen kuljettaja kertoi merenkulun turvallisuusvalvontaosaston virkamiehille, että ulkomaalainen mies oli äskettäin palannut jahtijuhlista. Hän oli matkalla kotiinsa luokseen, mutta oli päihtynyt, kun hän päätti hypätä veteen hakemaan tyttöystävänsä paidan.

VIDEO: Marine Safety Control Pattaya City

 

Tilaa
SOURCEMerenkulun turvavalvonta Pattaya City
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/