Koukut löydetty kuolleen merikilpikonnan sisältä Chonburista.

Koukut löydetty kuolleen merikilpikonnan sisältä Chonburista.

Sriracha -

Koukut löydettiin kuolleen merikilpikonnan sisältä rannalta Bang Phrassa tänä viikonloppuna. Meri- ja rannikkoresurssien ministeriön (DMCR) virkailijat ilmoittivat paikallisilta asukkailta, että merikilpikonna löydettiin kuolleena kapteeni Yut Beachiltä.

Se oli uhanalainen naaras Hawksbill-merikilpikonna. Se on 65 senttimetriä leveä ja 73 senttimetriä pitkä. Siitä ei löytynyt mikrosirua, jota käytetään yleisesti monien uhanalaisten merikilpikonnien jäljittämiseen alueella.

Kilpikonna oli alkanut rappeutua auringossa olon aikana.

Ruumiinavaus osoittaa, että sen suolesta löytyi kaksi onkikoukkua.

Tämä on ainakin seitsemäs alueelta viime kuukausina löydetty kuollut merikilpikonna. Kilpikonnilla on suojattu pesimäalue läheisillä saarilla, ja Pattayan lahti on kilpikonnien yleinen pesimä- ja ravintoalue.

KUVA: DMCR

SOURCEDMCR
Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla päätoimisena asukkaana yli kahdeksan vuotta, tunnetaan paikallisesti hyvin ja on vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/