Kuljettaja nukahtaa ratissa, kaataa ajoneuvoa Pattayalla varhain sunnuntaiaamuna tapahtuneen onnettomuuden aikana - Video

Rattiin nukahtunut kuljettaja selvisi lievillä vammoilla, kun hänen ajoneuvonsa kaatui Pattayalla -

Pattaya News raportoi, että kuljettaja loukkaantui lievästi sen jälkeen, kun hänen ajoneuvonsa kaatui, kun hän nukahti ratissa eilen aamulla. Pattayan kaupungin poliisille ilmoitettiin onnettomuudesta South Pattaya Roadilla eilen aamulla kello 8.

Poliisi ja pelastuslaitos saapuivat paikalle etsimään tieltä kaatuneen ajoneuvon.

Mieskuljettaja, 36-vuotias Preecha Chareepohn, oli jumissa kaatuneen ajoneuvon sisällä. Paikalliset asukkaat auttoivat hänet ulos loukkuun jääneestä asennosta. Hän sai vain lieviä vammoja. Kuljettaja kertoi silminnäkijöille, että hän nukahti ratissa.

Ilmoitimme eilen, että Pattayan poliisi epäili alun perin alkoholin olevan tekijä, mutta Chareepohnin vaikutuksen alaisena testi oli negatiivinen. Poliisi jatkaa tutkintaa.

Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla päätoimisena asukkaana yli kahdeksan vuotta, tunnetaan paikallisesti hyvin ja on vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/