Moottoripyörän kuljettaja loukkaantui törmäyksessä linja-auton kanssa Chonburissa

Chonburi - Moottoripyörän kuljettaja on loukkaantunut jalkavammoja törmättyään bussiin Don Hua Lorissa tänä aamuna. Pelastuslaitos sai ilmoituksen onnettomuudesta kello 7 Don Hua Lorin risteyksessä Mueang Chonburin alueella.

He saapuivat paikalle ja huomasivat, että moottoripyörällä ollut mies oli kaatunut bussin eteen. Moottoripyörän kuljettajan jalka oli jumissa, eikä hän pystynyt liikkumaan. Pelastustyöntekijät auttoivat häntä ulos, ennen kuin hänet vietiin paikalliseen sairaalaan vähäisten vammojen vuoksi.

Poliisi jatkaa tutkintaa onnettomuuden syyn selvittämiseksi, koska he olivat rajallisia silminnäkijöitä.

KUVAT: Dragon Rescue Chonburi 7207

Kuva postauksen sisällön jälkeen
SOURCEDragon Rescue
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/