Mieshierontaliikkeen työntekijä löydettiin kuolleena asunnosta Pattayasta

Pattaya-

Pattayan kaupungin poliisille ilmoitettiin kello 3 tapauksesta tänä iltapäivänä, 2. elokuuta 2019, asunnossa Soi Setthissä Prathamnak Roadilla Pattayalla. Paikalliset asukkaat valittivat asunnosta tulevasta ikävästä hajusta, joka valtasi lähellä asukkaita.

Poliisi ja pelastushenkilökunta saapuivat asuntoon, joka oli lukittu sisältä. Huoneesta tuli paha haju. Poliisi mursi oven löytääkseen miehen ruumiin, joka myöhemmin tunnistettiin 35-vuotiaaksi thaimaalaiseksi herra Anoma Banditiksi.

Poliisi uskoi, että herra Anoma kuoli vähintään seitsemän päivää ennen kuin hänen ruumiinsa löydettiin. Huone oli sekaisin ja henkilökohtaiset tavarat olivat hajallaan huoneiston poikki. Asunnon vuokranantaja kertoi poliisille, että herra Anoma oli asunut asunnossa yksin yli kaksi vuotta eikä ollut koskaan aiheuttanut ongelmia.

Anoman ystävä kertoi poliisille, että hän työskenteli hierontaliikkeessä. Ystävä kertoi The Pattaya Newsille, että herra Anomalla on vakavia allergioita ja hänellä on ollut näihin allergioihin liittyviä terveysongelmia aiemmin. Kuolinsyy on kuitenkin vielä selvittämättä, kun poliisi jatkaa tutkintaa.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/