Viisi ulkomaalaista turistia loukkaantui nosturiauton törmäyksessä tila-autoon Chonburissa

Sri Racha - Viisi ulkomaalaista turistia on loukkaantunut nosturiauton törmättyä tila-autoon eilen 1. elokuuta 2019. Pelastuslaitos sai ilmoituksen onnettomuudesta lähellä risteystä Nongkhamissa.

He saapuivat paikalle löytääkseen tieltä vaurioituneen tila-auton ja lähistöltä nosturiauton. Tila-autossa olleet viisi ulkomaalaista turistia saivat lieviä tai keskivaikeita vammoja. Heidät vietiin paikalliseen sairaalaan. Silminnäkijöiden mukaan nosturiauto oli kääntymässä sivutieltä vasemmalle päätielle, kun se törmäsi tila-autoon.

Poliisi tutkii edelleen onnettomuuden syytä ja haastattelee molempia osallisia kuljettajia.

KUVAT: Peao Yeng Tai Sri Racha Rescue (Bypass 3)

Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/