Laosin olutbaarin omistaja selvisi juotuaan valkaisuainetta itsemurhayrityksessä Pattayalla

Pattaya-

Laosilainen mies selvisi hengissä juotuaan valkaisuainetta yrittäessään tehdä itsemurhan taloyhtiössä Pattayassa.

Pelastuslaitos sai ilmoituksen tapahtumasta eilen illalla 10 kello 30. He saapuivat paikalle makuuhuoneen sisällä ja löysivät lattialta 2019-vuotiaan Laosin kansalaisen vakavasti loukkaantuneena.

Hänet kuljetettiin Banglamungin sairaalaan, ja hänen tilansa on vakaa.

Hänen naapurinsa kertoi The Pattaya Newsille, että mies on paikallinen olutbaarin omistaja, joka asuu huoneessa yksin. Naapuri kertoi The Pattaya Newsille, että väitetysti mies on yrittänyt tappaa itsensä useita kertoja, mutta epäonnistui.

 

Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/